Annons

Elite Hotels teamar ihop sig med Svenska Padelförbundet

zoom  Alexander Hagring, Försäljningsdirektör på Elite Hotels, är positiv till samarbetet med Svenska Padelförbundet. Foto: Rikard Bergius
Alexander Hagring, Försäljningsdirektör på Elite Hotels, är positiv till samarbetet med Svenska Padelförbundet. Foto: Rikard Bergius
NYHETER. Allt fler svenskar har hittat glädjen i den växande sporten padel och för att möta det stora intresset har Elite Hotels inlett ett samarbete med Svenska Padelförbundet, som officiell hotellpartner. Alexander Hagring, Försäljningsdirektör på Elite Hotels, är positiv till samarbetet.
Annons

– Vi är sedan tidigare partner till bland annat Svenska Tennisförbundet, Sveriges Schackförbund och Svenska Golfförbundet – nu adderas ännu en drömpartner! Svenska Padelförbundet är otroligt relevanta i samhället just nu eftersom padel är den sport som växer allra snabbast. Vår målgrupp är ju mitt i padelspelarsamhället – här vill vi så klart vara med, säger han.

Samarbetet med Elite Hotels kommer att innebära flera fördelar för tävlingsspelare och medlemmar i Svenska Padelförbundet. De kommer bland annat få möjlighet att boka boende av hög kvalitet och standard till ett förmånligt pris.

– Vi kommer även att agera tävlingshotell för dam- och herrlandslaget under träningsläger och tävlingar och hjälpa till med sponsorskap och priser. De är ju ett ungt och litet förbund ännu – men up and coming! Jag tror att vi kan hitta riktigt bra synergier tillsammans och värdeladda för dem genom fina erbjudanden hos oss.

– Vi är ett entreprenöriellt bolag verkligen och vill inte gå på sparlåga. I början av pandemin ställde vi om till Longstay och teamade ihop oss med Blocket och kunde därför behålla en större del av vår personal. Det finns många målgrupper som vi vill nå och Svenska Padelförbundet kommer att bli en viktig partner för oss eftersom intresset för sporten bara växer, säger Alexander Hagring.

Elite Hotels har erbjudit padel på flera av sina hotell under sommaren och ser ett ökat intresse.

– Vi har goda relationer med flera padelaktörer runt om i landet och vi ser att många av våra gäster är intresserade av att boka tider. Det är hårt tryck på de banor som finns.

Hur har beläggningen på era hotell sett ut i sommar?

– Vi har haft en överraskande bra sommar! Juli har varit fantastiskt bra och bättre än vad vi hade förväntat oss, säger Alexander Hagring.

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...