Annons

O’Learys öppnar nytt i Norrköping

zoom Andreas Myhrman, vd
Andreas Myhrman, vd
NYHETER. Social Eatertainment Group ska locka sportälskare och matgäster till nya restaurangen i centrala Norrköping. 
Annons

O’Learys planerar att stärka sin närvaro i Norrköping med en ny restaurang i galleria Linden. Byggnationen inleds hösten 2023 och förhoppningen är att välkomna de första gästerna sommaren 2024.

Mat, dryck, aktiviteter och en takterrass på 500 kvadratmeter ska erbjuda stadens gäster den speciella “Bostonkänsla” som förknippas med O’Learys. Andreas Myhrman är vd på Social Eatertainment Group och förklarar vad Eatertainment står för.

– Eatertainment för oss är den magiska kombinationen av god mat och dryck tillsammans med social underhållning och aktiviteter som genomsyrar alla våra varumärken. För O’Learys är såklart sporten en stor del av detta men också aktiviteter som bowling, shuffleboard, dart och karaoke.

Vad har O’Learys för roll i det svenska restaurangutbudet? 

– O’Learys erbjuder en plats där det är lätt att umgås och vara social oavsett om du är där för sporten, för att utmana vänner i dart eller vill göra något kul med familjen. Vi har en bred kundgrupp och ett erbjudande med mat, dryck och aktiviteter som passar många. Den varma, avslappnade och inbjudande Boston-inspirerande miljön är också något som tilltalar.

Ni har en O’Learys i Norrköping sedan tidigare, vad kommer den nya satsningen tillföra till staden?

– Den som redan finns har ett lite annat koncept men den här nya större O’Learys-enheten kommer bidra med att skapa en naturlig samlingsplats för alla – både sportälskare, vänner, familjer och företag med massa sport, god mat och dryck och en mängd aktiviteter. Utöver det kommer satsningen bidra med flera arbetsmöjligheter, särskilt för unga, vilket vi är stolta över.

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...