Annons

Stark comeback för Leadership Academy

zoom Från vänster Jens Dolk, Erica Åberg, Jonas Lagerström, Sofia B Olsson, Anna Norstöm
Från vänster Jens Dolk, Erica Åberg, Jonas Lagerström, Sofia B Olsson, Anna Norstöm
NYHETER. I söndags var det slutligen dags. Efter två års uppehåll kunde Leadership Academy äntligen genomföras.
Annons

– Folk inom besöksnäringen vill kunna nätverka och ses på riktigt, inte minst efter de senaste årens pandemi. Så det här var ett efterlängtat event för många.
Orden kommer från Magdalena Lindeblad, HR-specialist hos Visita som arrangerade den uppskattade dagen på General Hostel i Stockholm. Syftet var att erbjuda en riktig heldag för unga ledare som vill vara med och utveckla näringen genom hållbara och inkluderande arbetsplatser.

– Det är ett viktigt tema och handlar om att kunna säga till branschen att ni behövs, men också att ni har en trygg plattform att stå på, säger hon.

På scenen syntes bland andra moderatorn Anna Norström, Erica Åberg, Kjell Dahlin, Ulrika Karlsson, Jonas Lagerström, Jens Dolk och Sofia B Olsson. En namnkunnig samling som säkert bidrog till att evenemanget blev fullbokat.

Oscar von Reis, utbildningsutvecklare hos Visita, konstaterar att han fått en väldigt positiv respons från de som var med under dagen. Både på scenen och i publiken.

– Folk ställde sig i kö för att ställa frågor till föreläsarna efteråt. Det var tydligt att de tyckte ämnet var viktigt, säger han.

– Tanken med dagen var att visa att besöksnäringen ska vara en bransch där du kan känna dig välkommen oavsett vem du är, fyller Magdalena i.

På frågan om det blir en heldag för unga ledare även nästa år är svaret givet.

– Absolut, det är vår ambition.

Läs mer om Leadership Academy här 

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...