Annons

Heldag för unga ledare inom besöksnäringen

zoom Anna Norström och Jens Dolk är på plats den 4 september
Anna Norström och Jens Dolk är på plats den 4 september
NYHETER. Pandemin satte stopp för Leadership Academy både 2020 och 2021. Men i år är det dags igen. Den 4 september väntar en heldag för unga ledare som vill få en riktig energiboost och samtidigt vara med och utveckla besöksnäringen.  
Annons

Leadership Academy genomförs årligen av Visita och är en dag fullspäckad med seminarier på teman som service och gästbemötande, attityd och varumärke, en hållbar och inkluderande arbetsplats och framtidens krogkultur. 

Syftet är att få fler talanger att stanna kvar i besöksnäringen förklarar Oscar von Reis, utbildningsutvecklare på Visita.

– Det är ett sätt att engagera och inspirera unga ledare i branschen. Vi befinner oss i en ny tid och branschen ser inte ut som den gjorde förr. I dag är det schyssta villkor som gäller, konstaterar han och tillägger att det för dagens unga är viktigare än någonsin med en bra arbetsplats och trevliga arbetsgivare.

– Det handlar om att ha bra värderingar, säger han.  

Världens roligaste bransch

Dagen inleds med frukost redan klockan nio på Generator Hostel i Stockholm. Sedan fortsätter det med föreläsningar, paneldiskussion och mingel. Eventet avslutas med gemensam middag som beräknas vara avslutad klockan 22. 

– Vi vill bidra till att skapa ett bättre arbetsklimat och visa att det är en välkomnande och inkluderande bransch. Det är dessutom världens roligaste näring med stor mångfald, där människor kan trivas och där det finns stora karriärmöjligheter, säger Oscar von Reis. 

Leadership Academy riktar sig till unga som arbetat ett par år i en befattning med personalansvar. 

Låter det som någonting för dig? Anmäl dig här

Vill du bli medlem i Visita?
Vi hjälper svenska företag inom besöksnäringen. Läs här om fördelarna med att vara medlem!