Annons

Nordic Choice Hotels tar över hotell i Uppsala

zoom Hotell i Uppsala omvandlas till Clarion Collection FOTO: Clarion Collection Hotel Uppsala
Hotell i Uppsala omvandlas till Clarion Collection FOTO: Clarion Collection Hotel Uppsala
NYHETER. Nordic Choice Hotels utökar samarbetet med Winn Hotels group som kommer driva det nya Clarion Collection hotellet, i Uppsala.
– Tack vare ett väldigt bra samarbete med Winn Hotel Group så kan vi nu erbjuda våra hotellgäster ytterligare en hotellpärla på bästa läge i stan, säger Nordic Choice Hotels ägare Petter Stordalen, i en kommentar.
Annons

Hotellet som ligger på Storgatan i närheten av centralstationen, får vid övertagandet en ny kostym med boutiquekänsla och nordisk identitet – och blir därmed Clarion Collections 83:e hotell i norden. Enligt ett pressmeddelande från Nordic Choice innebär omvandlingen att hotellet får 95 hotellrum, 5 konferenslokaler, restaurang och lobbybar samt relax med bastu.

– Det känns spännande att få tillföra ett hotellkoncept som saknas i Uppsala. Vi knyter med detta ännu starkare band med NordicChoice Hotels då detta blir vårt femte hotell som franchisetagare, säger Anders Junger, koncernchef för Winn Hotel Group, i en kommentar.

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...