Annons

Bocuse D’or flyttas fram

zoom Foto: Pressbild
Foto: Pressbild
NYHETER. Världsfinalen i Bocuse D’or flyttas fram från januari 2021 till juni 2021. ”Är det någonting man lärt sig under den pågående pandemin är det att vara flexibel”, säger Sebastian Gibrand.
Annons

Nu är det bara två veckor kvar till Sverige och team Sebastian Gibrand ska tävla i Europeiska Bocuse D’or, för att förhoppningsvis gå vidare till världsfinalen i Lyon.

Finalen som vanligtvis äger rum i januari har på grund av coronapandemin flyttats fram till 1-2 juni 2021.

– Är det någonting man lärt sig under den pågående pandemin är det att vara flexibel. Vi har full förståelse för att tävlingarna flyttas fram, säger Sebastian Gibrand, Sveriges representant i Bocuse d’Or i en kommentar.

Sebastian Gibrand kom 2019 på en andra plats i Bocuse D’or, men vann kockprogrammet Kockarnas kamp i TV4 samma år. Sebastian Gibrand stod även för maten på Nobelfesten 2019.

EM går av stapeln i Tallinn den 15-16 oktober. Sverige tävlar dag ett och får vänta till eftermiddagen den 16 oktober för att få resultatet. En plats bland de tio bästa säkerställer deltagande i VM i Lyon.

I det svenska teamet ingår Sebastian Gibrand tillsammans med coach Jonas Dahlbom och commis/assistent Jakob Persson.

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...