Annons

Camptoo och Out2Camp går samman – för fortsatt tillväxt

zoom Martijn Peeters, grundare och VD för Camptoo, Foto: Pressbild
Martijn Peeters, grundare och VD för Camptoo, Foto: Pressbild
NYHETER. Under sommaren lanserade Camptoo sin delningstjänst för campingfordon i Sverige. Nu går bolaget samman med tidigare konkurrenten Out2Camp, som har en fordonsflotta på 400 husbilar och husvagnar i Sverige och Danmark.
Annons

 Affären innebär att Camptoo, som lanserades i Holland 2014 och som sedan dess vuxit på den europeiska marknaden, övertar 100 procent av aktierna i Out2Camp i utbyte mot en andel i Camptoo. Sammanslagningen innebär att man kommer att kunna erbjuda en fordonsflotta på över 1000 olika campingfordon i Sverige i slutet av 2022.

– Vi ser mycket fram emot att tillsammans med Out2Camp växa fordonsflottan till fler än 1000 campingfordon i Sverige i slutet av 2022. Inom de närmaste åren är det vår målsättning att kunna erbjuda fler än 5000 campingfordon i Sverige, säger Martijn Peeters, grundare och VD för Camptoo, i en kommentar.

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...