/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F06%2FLinds.jpg)
100 meter tårta för en pigg 100-åring
NYHETER. Anrika Linds bageri har firat 100 år med att bjuda Linköpingsborna på tårta. 2500 bitar, 1300 koppar kaffe och 1500 Festis tog snabbt slut när 100 meter tårta dukades upp mitt i stan.
NYHETER. Anrika Linds bageri har firat 100 år med att bjuda Linköpingsborna på tårta. 2500 bitar, 1300 koppar kaffe och 1500 Festis tog snabbt slut när 100 meter tårta dukades upp mitt i stan.
NYHETER. Världens mest solcellstäta hotellbyggnad finns i Solna. På Comfort Hotel Solna står miljövänliga värderingar och konkreta lösningar högt, vilket uppskattas av både gäster och kommunen.
NYHETER. Förra året innebar en riktig rekordsommar för Furuviksparken med många besökare och lyckat konsertkoncept. Enligt affärsområdeschef Thomas Burénius ser säsongen 2025 lovande ut.
REPORTAGE. När Ibrahim Al Yasin landade på Arlanda visste han ingenting om varken landet han hamnat i eller sin framtid. Idag har han skapat en ny karriär på Max och blivit en förebild för många.
NYHETER. Grand Hotel Halmstads 50 miljoners-investering ledde till en ny kategorisering för hotellet som nu räknas in i Best Western Hotels mest exklusiva.
NYHETER. Besöksliv har pratat med Lise Ljungman på Nya Carnegiebryggeriet som berättar om uppdraget som Hospitality & Marketing manager. Hon är också engagerad i hur kvinnor kan ta mer plats i ölbranschen.
NYHETER. Den amerikanska hamburgerkedjan Five Guys öppnade sin första restaurang i Sverige i februari. Nu fortsätter företaget sin expansion.
NYHETER. På pubar, kaféer, restauranger och hotell i landet finns stammisarna, de som hittat sitt andra hem inom besöksnäringen. Försäljaren Lars Larsson checkar varje vecka in på Elite Grand Hotel i Gävle.
NYHETER. En ny version av Årets rätt, framtagen av Årets kock-vinnaren Michael Andersson, tar plats på Ikea Sveriges restauranger från 6 juni.
NYHETER. Amerikanska tv-vinnare kammar hem en Sverigevistelse på Stufvenäs Gästgifveri vid Kalmarsund. En vinst för både gästerna och hotellet.