Annons

Sushi Yama fortsätter sin expansion både norr- och söderut

zoom Anders Molin, Expansion Manager, på Sushi Yama.  Foto: Pressbild
Anders Molin, Expansion Manager, på Sushi Yama. Foto: Pressbild
NYHETER. Sedan årets början har Sushi Yama etablerat 8 nya restauranger. Bara i augusti öppnade 4 stycken – i Göteborg, Sundsvall, Malmö och Stockholm. Missionen är att nå över 20 restauranger till slutet av året. 
Annons

100 nya arbetstillfällen. Så många hoppas den expanderande kedjan ha skapat när 2021 går mot sitt slut. Senast i raden av nyöppningar är den i Sundsvall, som nu tagit plats i gamla KÄKs lokaler i Drakstaden.

– Vi har länge sett fram emot att kunna välkomna Sundsvallsborna till Sushi Yama och idag är vi äntligen där. Sundsvall är första steget i att göra Sushi Yama tillgängligt i dem norra delarna av Sverige. Läget stämmer väl in på våra krav och vi gläds av att vara en del av den fortsatta utvecklingen av centrala Sundsvall, säger företagets Anders Molin, Expansion Manager.

I Göteborg återfinns nya Sushi Yama i Frölunda Torg, i Stockholm öppnas en ny restaurang i Gallerian, och i Malmö träder man in med en etablering i Mobilia.

De nya restaurangerna följer det nya inredningskonceptet som lanserades i mars tidigare i år och som består av naturliga, jordnära färger och material tillsammans med en grönskande miljö, skriver företaget i ett Pressmeddelande.