Annons

Tunga makthavare deltar på Visitadagen

zoom Statsepidemiolog Anders Tegnell och finansminister Magdalena Andersson deltar på Visitadagen.  FOTO: Kristian Pohl/Regeringskansliet/Lena Katarina Johansson
Statsepidemiolog Anders Tegnell och finansminister Magdalena Andersson deltar på Visitadagen. FOTO: Kristian Pohl/Regeringskansliet/Lena Katarina Johansson
NYHETER. Visitadagen får i år tyngre talarnamn än kanske någonsin tidigare, personer som i högsta grad påverkar besöksnäringen. Eventet hålls även för första gången helt digitalt.
Annons

På måndag arrangerar Visita sin årliga kombination av föreningsstämma och inspirationsdag, Visitadagen. Det brukar normalt vara en dag då deltagarna kan umgås och knyta kontakter, men i år hålls eventet för första gången digitalt.

– Ja, och det positiva är att vi i år ser att vi får en större spridning av deltagare. Vi når ut till fler medlemmar som kanske haft svårt att ta sig till Stockholm, det är verkligen jättebra! säger Maria Ek, event- och kommunikationsstrateg på Visita.

537 deltagare är anmälda, varav 165 är medlemmar med rösträtt på stämman. Kan man fortfarande anmäla sig?

– Till stämman stänger anmälan idag klockan 17, men till resten av dagen kan man anmäla sig ända fram till att den startar på måndag klockan 14.

Vad går de som inte är med miste om?

– ­Mycket inspiration! Vi kommer att fokusera på framtidens besöksnäring genom trendspaningar och en peppföreläsning av Friluftsbyns Jerry Engström – allt för att kraftsamla inför kommande sommarsäsong, pandemin till trots.

Något mer?

– Det blir så klart en fantastisk dag, bättre än någonsin tidigare. Alla är helt enkelt med! Förutom Jerry Engström inte minst de två ännu hemliga personer som utsetts till Årets kvinna i besöksnäringen respektive valts in i Visita Hall of Fame. Och så kommer finansminister Magdalena Andersson och statsepidemiolog Anders Tegnell.

 

Du som är medlem i Visita och vill anmäla dig kan göra det här.

Philips MediaSuite  – Nu med Netflix och Chromecast built-in

Philips MediaSuite – Nu med Netflix och Chromecast built-in

Enkel för gästerna att använda och kostnadseffektiv för hotellen. Philips MediaSuite är marknadens mest kompletta TV för hotell och professionella verksamheter