Annons

Bada i champagne? Det är slottets nya spakoncept

zoom Nu utökas verksamheten med ett champagne-Spa som är en del av Ulfsunda Treat.
Nu utökas verksamheten med ett champagne-Spa som är en del av Ulfsunda Treat.
NYHETER. Kombibera spa och champagne? Ett lyckat koncept om man ska tro Ulfsunda slotts nya satsning.  
Annons

Genom ett samarbete med det svenska champagnehuset, Hatt et Söner har champagnen en viktig roll på Ulfsunda Slott. Spa och vinkällare delar samma lokal vilket gör att man kan kombinera champagneprovning, gruppaktiviteter och behandlingar.  

– Genom detta samarbete kan vi erbjuda de främsta champagnerna i världen till våra gäster, säger Vanja Vilbern, marknads- och kommunikationschef, Ulfsunda slott.

Bada i champagne

Ett glas champagne i spa-avdelningen  eller vänd på konceotet  – ett avslappnande bad i champagnebubblor. Men finns ingen risk att gästerna blir överförfriskade. Vanja Vilbern tror inte att det kommer att ske.

–  Nej det tror jag inte är någon fara. Gästerna som kommer hit vill njuta i en lugn och skön miljö, säger hon.

Finns det några planer på att utöka konceptet – kanske ett öl-spa?

– Självklart kan våra gäster dricka öl istället för champagne och det går också att beställa en basturitual i vår vedeldade bastuflotte.

Hur kommer det här att påverka er beläggningsgrad?

– Givetvis ser vi att våra satsningar på Spa, champagnemiddagar och champagneprovningar ska generera mer hotellövernattningar och framförallt under helgerna.

 

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...