Eva Östling: ”Hjälp företagarna bygga Sverige”
KOLUMN. Trots glödande högkonjunktur ökade antalet restaurangkonkurser med 19 procent i år. Ska det vara så krångligt och dyrt att driva eget? Det undrar Eva Östling
KOLUMN. Trots glödande högkonjunktur ökade antalet restaurangkonkurser med 19 procent i år. Ska det vara så krångligt och dyrt att driva eget? Det undrar Eva Östling
101 rum renoverade på mindre än ett kvartal - samtidigt som hotellet kryllade av gäster. Hur ror man ett sådant projekt i land? – Allt handlar om planering, säger Aram Mojarrad på Hotel Karlaplan i Stockholm.
Besöksnäringen är Sveriges snabbast växande basnäring. Mellan 2007 och 2015 skapades mer än 50 000 nya jobb inom besöksnäringen – vart femte nytt jobb i Sverige har tillkommit i vår näring. Nära 40 procent av företagarna...
DEBATT. Den svenska hotell- och restaurangbranschen växer så det knakar men bristen på välutbildade kockar är idag ett reellt hot mot branschens utveckling. Det skriver flera ledande namn inom besöksnäringen som uppmanar...