/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2024%2F06%2Fanna-ocean-bild.jpg)
”Jag har alltid sagt ja till jobb”
KARRIÄR. Anna Eklund Jonsson är ny ägare och ordförande på Ocean Hotel i Falkenberg. Nu vill hon arbeta för att göra det ännu bättre för personalen.
KARRIÄR. Anna Eklund Jonsson är ny ägare och ordförande på Ocean Hotel i Falkenberg. Nu vill hon arbeta för att göra det ännu bättre för personalen.
För Dante Zia är matlagning mer än ett intresse – det är en passion som har följt honom sedan barnsben. Vi träffade Dante för att prata om hans matfilosofi, relationen till Galbani och varför ost är en självklarhet i det...
KARRIÄR. Heléne Holmgren är ny General Manager på ProfilHotels Aveny i Umeå. Hon är tillbaka i branschen hon älskar och ständigt återkommer till.
KARRIÄR. Ulrika Westin gillar utmaningar. Som hotelldirektör på nya Hernö Gin Hotell är hon med och skapar det som ska bli en av världens främsta gindestinationer.
KARRIÄR. Strand Hotel Visby har nyligen tillsatt Sanna Söderlund som ny hotellchef. Hon är en inbiten gotlänning med över 30 års erfarenhet inom serviceyrket.
KARRIÄR. Sodexo har fångat stjärnkocken Jessie Sommarström som nu ska ta maten inom skola, sjukvård och äldrevård till en ny gastronomisk och mer hållbar nivå.
KARRIÄR. Louise Mackegård Evensen tar över som general manager för Copperhill Mountain Lodge i Åre.
KARRIÄR. Efter över 30 år i restaurangbranschen breddar Raymond Almert sitt perspektiv och blir ny general manager för Best Western and hotel i Stockholm.
KARRIÄR. På nyöppnade Tegellådan har Maria Gunnarsson hittat det perfekta jobbet. Som restaurang- och bryggerichef och ansvarar hon både för restaurangen och ett helt nytt bryggeri.
KARRIÄR. Med 25 besöksnäringsår i ryggen går Magnus Widell in som ny vd på Boulebar Sverige. Framåt ligger fokus på tillväxt, tydliga mål och människorna.
KARRIÄR. Som konditor på nyöppnade restaurangen India’s får Michaela Andersten göra det hon gillar bäst – använda sin kreativitet för att skapa bakelser och desserter med nya smaker.