”Det ska vara finger licking good”
KARRIÄR: Med mindre än en månad kvar till öppningen av stjärnkockarna Adam och Albins nya restaurang SOLEN är förväntningarna på topp. Besöksliv har pratat med Albin Wessman om den nya satsningen.
KARRIÄR: Med mindre än en månad kvar till öppningen av stjärnkockarna Adam och Albins nya restaurang SOLEN är förväntningarna på topp. Besöksliv har pratat med Albin Wessman om den nya satsningen.
Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...
KARRIÄR. Efter att ha varit egen som konsult återvänder Fredrik Toreskog till ESS Group i en helt ny roll med fokus på idé, kommunikation och PR.
KARRIÄR. Tävlingskocken och köksmästaren Pi Le blir delägare på Tommy Myllymäkis stjärnkrog Aira. Besöksliv ringde upp för att prata mat och motivation.
KARRIÄR. Arkitekten Claudia Bartelsson, ny park- och fastighetschef på High Chaparral, ser fram emot att få ta nöjesparken in i framtiden.
KARRIÄR. Fredrik Olsson började i branschen redan som 13-åring. Nu tar han rollen som restaurangchef på Orrmyrgruppens punkigaste krog, Bord27 i Göteborg.
KARRIÄR. Med guld i sikte är Ida Bauhn första kvinna att bli lagkapten för det svenska Kocklandslaget.
KARRIÄR. För Tommy Eliasson Winter är det de mjuka värdena som gäller i rollen som ny vd för Storklinten. När det gäller gästbemötande sneglar han gärna på Nordamerika.
KARRIÄR. Johan Djerf är den matintresserade kocken som vill vara en omtänksam och aktivt närvarande ledare. Nu har han tagit klivet in som ny hotelldirektör för Scandic Landvetter.
KARRIÄR. Johan Ackebo satte Comfort Hotel Göteborgs kök på kartan och har drivit hotellets omtalade restaurangsatsning OBGB. Nu kliver han in som Food and Beverage Manager.
KARRIÄR. Ulrika Bergström har hittat tillbaka till lugnet och besöksupplevelsen i skärgården. Som nytillträdd hotelldirektör på Smådalarö Gård Hotell & Spa ser hon fram emot att ta hand om både personal och gäster.