/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2024%2F04%2Fjessie.jpg)
”Det är viktigt på riktigt”
KARRIÄR. Sodexo har fångat stjärnkocken Jessie Sommarström som nu ska ta maten inom skola, sjukvård och äldrevård till en ny gastronomisk och mer hållbar nivå.
KARRIÄR. Sodexo har fångat stjärnkocken Jessie Sommarström som nu ska ta maten inom skola, sjukvård och äldrevård till en ny gastronomisk och mer hållbar nivå.
KARRIÄR. Louise Mackegård Evensen tar över som general manager för Copperhill Mountain Lodge i Åre.
KARRIÄR. Efter över 30 år i restaurangbranschen breddar Raymond Almert sitt perspektiv och blir ny general manager för Best Western and hotel i Stockholm.
KARRIÄR. På nyöppnade Tegellådan har Maria Gunnarsson hittat det perfekta jobbet. Som restaurang- och bryggerichef och ansvarar hon både för restaurangen och ett helt nytt bryggeri.
KARRIÄR. Med 25 besöksnäringsår i ryggen går Magnus Widell in som ny vd på Boulebar Sverige. Framåt ligger fokus på tillväxt, tydliga mål och människorna.
KARRIÄR. Som konditor på nyöppnade restaurangen India’s får Michaela Andersten göra det hon gillar bäst – använda sin kreativitet för att skapa bakelser och desserter med nya smaker.
NYHETER. Josefin Mazzarolli är ny hotelldirektör på Scandic Plaza Umeå, samma hotell där hon startade sin karriär i branschen för två decennier sedan.
KARRIÄR. Med varumärket i centrum har Lisebergs kommersiella chef, Robert Arvidsson, alltid jobbat med utveckling och förändring. I Branäsgruppens styrelse hoppas han på synergier mellan två besläktade branscher.
KARRIÄR. Josselin Freytes går från jobbet som kökschef på Yalla Rinkeby, ett socialt företag för utlandsfödda kvinnor, till rollen som restaurangchef på La Girafe by Pontus Frithiof på Arlanda.
KARRIÄR. Inget serveras på guldfat utan resultat kräver eget engagemang. Det säger Niklas Wede, ny marknads- och affärsutvecklare på Swedish Lapland Visitors Board.