Annons

De prisas för sitt engagemang och höga kvalitet

zoom Monica Carlsson kunde inte medverka under galan,<br />
 därav endast Per Bengtsson på bild. Foto: Visita
Monica Carlsson kunde inte medverka under galan,
därav endast Per Bengtsson på bild.
Foto: Visita
NYHETER. Utmärkelsen Visitas Hall of Fame tilldelas Per Bengtsson och Monica Carlsson, grundarna av PM & Vänner i Växsjö. Priset får duon för deras förmåga att hela tiden utveckla nya upplevelser och höja den gastronomiska kvaliteten.
Annons

PM & Vänner är en unik upplevelse med utgångspunkt i det lokala landskapet. Med bas i de tre hörnstenarna skog, äng och sjö lockar duons gastrohotell gäster från hela världen.

I snart 30 år har Per och Monica förnyat och utvecklat ett hållbart företagande där omsorgen om ”& vänner” (producenter, medarbetare och gäster) är minst lika viktigt som den unika mat- och dryckesupplevelsen. För bland annat detta fick Monica och Per ta emot besöksnäringens finaste utmärkelse, Visitas Hall of Fame under Visitadagen på måndagskvällen.

Delar av motiveringen löd:

De vill visa vad deras fantastiska landskap och vårt land kan erbjuda i form av råvaror och tradition inom matlagning. Ambitionen till ständig förnyelse och utveckling, utan att göra avkall på kavkitet och personligt engagemang är några av framgångsfaktorerna som präglar årets pristagare.

– Jag är så otroligt glad, tacksam, och stolt ödmjuk. Vi skulle vilja dela detta med våra fantastiska medarbetare. Det betyder mycket, inte minst eftersom det är branschen som utser vinnarna, sa Per Bengtsson, kreativ ledare och grundare när han tog emot priset.

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...