Idag presenteras finalisterna i Ärets Restauranggala. Vinnarna presenteras den 22 oktober pÄ Cirkus i Stockholm i regi av tidningen Restaurang & Storkök, som arrangerar tÀvling och gala för tionde Äret i rad.
Ă rets finalister
Ă rets Matsalsteam
Restaurang Nook, Stockholm
Restaurang SK Mat och MÀnniskor, Göteborg
Restaurang Gastrologik, Stockholm
Â
à rets Framtidslöfte
Victor Magdeburg
Fabian Olli Johansson
Ellinore Eklöf
Â
Ă rets HĂ„llbara Krog
K-MĂ€rkt Garnisonen, Stockholm
Gunnebo Kaffehus och Krog
The Plant, Stockholm
Â
Ă rets HĂ€lsokrog
Rutabaga, Stockholm
Holy Greens
Open New Doors, Göteborg
à rets Innovatör
Adam och Albin
Paul Svensson
AMF Fastigheter
Â
Ă rets Klassiker
Ulla Winbladh, Stockholm
Fiskekrogen, Göteborg
à rstiderna, Malmö
Â
Ă rets Krog
OperakÀllaren, Stockholm
Vollmers, Malmö
Restaurang Allegrine, Stockholm
Â
à rets Kroginteriör
Luzette, Stockholm
L’Avventura, Stockholm
The Church
Â
à rets Krögare
Ingemar EberstÄl
Per Dahlberg
Eva Thuresson
Â
Ă rets Kulturrestaurang
Restaurang Syltan, Vandalorum
Restaurang Skeppsgossen, Marinmuseum
Tekniska by Pontus
à rets Leverantör
Rational
Smakriket
Rescued Fruits
Â
Ă rets Barkoncept
7 Flaskor, Uppsala
Svartklubben, Ă re
YUC Latasian
Â
Ă rets Smakskapare
Rutabaga – Mathias Dahlgren
Mutantur – Alexander Sjögren
Restaurang FrantzĂ©n – Björn FrantzĂ©n
Â
Ă rets Sommelier
Peter Halldén, Göteborg
Carl Frosterud, Stockholm
Erin Stockton Johansson, Stockholm
Â
Ă rets Ălutvecklare
Josefine Olsson, ĂlgĂ€ris
OppigÄrds
Anders Hansson, Malmö Brewing
Ă rets Arbetsplats
Finalisterna tillkÀnnages inom kort. Just nu pÄgÄr djupintervjuer med HR-ansvariga och besök pÄ finalistrestaurangerna. Uttagningen Àr mycket jÀmn i Är och det kommer dÀrför utses fyra finalister.
Ă rets Hederspris
Mottagaren presenteras pÄ Restauranggalan.