Annons

”Medelpad möter Manhattan i en unik twist”

zoom Clarion Hotel öppnar i Sundsvall med Marcus Samuelssons restaurangkoncept Kitchen & Table. Foto: Pressbild/Clarion Hotel
Clarion Hotel öppnar i Sundsvall med Marcus Samuelssons restaurangkoncept Kitchen & Table. Foto: Pressbild/Clarion Hotel
NYHETER. I höst tar stjärnkocken och entreprenören Marcus Samuelsson konceptet Kitchen & Table till Clarion Hotels nya restaurang och takbar i Sundsvall.
Annons

På restaurangen och takbaren Kitchen & Table i nya Clarion Hotel i Sundsvall, utlovas moderna tolkningar av rustika rätter lagade på lokala råvaror, gröna tillbehör och hantverkscocktails serverade på takterrassen med utsikt över staden och Selångersån.

– Det unika med Manhattan för mig är hur kulturer och smaker från hela världen möts och blandas på samma plats, säger Marcus Samuelsson i en kommentar.

Som internationellt välkänd kock och skapare av konceptet Kitchen & Table har han stor erfarenhet av att skapa uppmärksammade restaurangkoncept som inte bara vänder sig till tillfälliga hotellbesökare i stan utan lika mycket till de som bor på orten.

– På Kitchen & Table Sundsvall kommer vi att ta tillvara på alla fantastiska lokala råvaror och låta det absolut bästa av Medelpad möta Manhattan i en helt egen unik twist, säger Marcus Samuelsson.

Den 1 september öppnar Clarion Hotel med Kitchen & Table Sundsvall och nästa sommar öppnar hotellet även stans största uteservering.

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...