Annons

”Medelpad möter Manhattan i en unik twist”

zoom Clarion Hotel öppnar i Sundsvall med Marcus Samuelssons restaurangkoncept Kitchen & Table. Foto: Pressbild/Clarion Hotel
Clarion Hotel öppnar i Sundsvall med Marcus Samuelssons restaurangkoncept Kitchen & Table. Foto: Pressbild/Clarion Hotel
NYHETER. I höst tar stjärnkocken och entreprenören Marcus Samuelsson konceptet Kitchen & Table till Clarion Hotels nya restaurang och takbar i Sundsvall.
Annons

På restaurangen och takbaren Kitchen & Table i nya Clarion Hotel i Sundsvall, utlovas moderna tolkningar av rustika rätter lagade på lokala råvaror, gröna tillbehör och hantverkscocktails serverade på takterrassen med utsikt över staden och Selångersån.

– Det unika med Manhattan för mig är hur kulturer och smaker från hela världen möts och blandas på samma plats, säger Marcus Samuelsson i en kommentar.

Som internationellt välkänd kock och skapare av konceptet Kitchen & Table har han stor erfarenhet av att skapa uppmärksammade restaurangkoncept som inte bara vänder sig till tillfälliga hotellbesökare i stan utan lika mycket till de som bor på orten.

– På Kitchen & Table Sundsvall kommer vi att ta tillvara på alla fantastiska lokala råvaror och låta det absolut bästa av Medelpad möta Manhattan i en helt egen unik twist, säger Marcus Samuelsson.

Den 1 september öppnar Clarion Hotel med Kitchen & Table Sundsvall och nästa sommar öppnar hotellet även stans största uteservering.