/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2024%2F09%2Fhotelltrend.jpg)
Nu vill gästerna ta med sig känslan hem
NYHETER. Svenska hotell och restauranger hakar på gästernas inredningsintresse och säljer allt från kuddar till porslin och sängar.
NYHETER. Svenska hotell och restauranger hakar på gästernas inredningsintresse och säljer allt från kuddar till porslin och sängar.
NYHETER. Från Allsången till jazzkvällar och stämningshöjande bakgrundsljud. Musik i många former bidrar till minnesvärda besök på Skansen - som nu har belönats med priset Stimgitarren.
NYHETER. Intensiva – men också otroligt roliga. Så beskriver hotelldirektör Maria Wennerström de första månaderna sedan återöppningen av Scandic Södra Kajen i Stockholm.
NYHETER. På tisdag öppnar Restaurang WS som blir en del av Villa Foresta på Lidingö. Stjärnkocken Gustav Otterberg, som är köksmästare på Villa Foresta, kommer även driva den nya restaurangen.
NYHETER. Förra årets initiativ från Reformaten och PM & Vänner får en efterlängtad uppföljare: Kvalitet på jorden genom krogen, en inspirationskurs för positiva matsystem.
NYHETER. För tredje året i rad ökar hotell- och turismprogrammet rejält. Och allra störst söktryck är det till de utbildningar som certifierats och kvalitetssäkrats av Visita.
NYHETER. Det har varit ett stort hemlighetsmakeri kring Götaplatsgruppens och Park Lanes kommande restaurang. Men nu, en månad innan öppning, avslöjas mer om planerna.
NYHETER. På Krägga Herrgård slogs dörrarna upp för den nya Strandpaviljongen den 13 augusti. Med tio nya deluxerum precis vid vattnet har en stor dröm gått i uppfyllelse.
NYHETER. När två av hans bagerier hotades av konkurs kavlade Robin Delselius upp ärmarna och utformade en plan för att behålla dem. Han lyckades ta sig ur sin tuffaste tid någonsin – och blev samtidigt en bättre chef.
NYHETER. Mat- och dryckesbranschen behöver ett nytt energitillskott. Det tycker ESS Group och bjuder in till nya branschdagen The Concept med trendspaning, debatt och inspiration.