Annons

Socialministern: ”Våga gå på restaurang”

zoom
NYHETER. Efter att socialminister Lena Hallengren (S) igår följde med ut på en inspektionsrunda i stockholmsnatten uppmanar hon stockholmarna att fortsätta gå på restaurang.
Annons

På tisdagskvällen följde både socialministern Lena Hallengren, Stockholms finansborgarråd Anna König Jerlmyr (M) och ett pressuppbåd med ut på en inspektionsrunda. Syftet var att ge en bild av hur staden försäkrar sig om att restriktionerna efterlevs.

Anna König Jerlmyr fick frågan av nyhetsbyrån TT om hon har dragit ned på sina restaurang- och krogbesök sedan pandemin bröt ut.

– Tvärtom. Jag har nog aldrig ätit så mycket på restaurang som nu för att försöka stötta näringen. Jag var senast på restaurang i går, svarade hon.

Lena Hallengren berättar för TT att hon är glad över att så många restauranger och serveringsställen har kunnat vara öppna, trots den svåra pandemisituationen.

– Jag tycker att man ska känna att man vågar besöka restauranger som sköter sig, säger Lena Hallengren.

Suusify – ny hotellallians med frihet som ledord

Suusify – ny hotellallians med frihet som ledord

Johan Öhman är grundare av Suusify, framtidens hotellallians. Med hjälp av tillförlitlig data och smarta analyser ska alliansen hjälpa hotell att minska kostnader och öka intäkterna. – Vi ser också hur många hotell är l...