Annons

Stureplansgruppen rider på padelvågen

zoom NK Padel & Social på NK-husets tak i Stockholm. Foto:
NK Padel & Social på NK-husets tak i Stockholm. Foto:
NYHETER. Berns Hotel och Bank Hotel blir hotellpartner till NK Padel & Social, som i april öppnar padelanläggning på NK-husets tak i Stockholm.
Annons

En stor padelanläggning håller just nu på att ta form på taket på Regeringsgatan 47 i Stockholm. Invigningen är planerad till den 15 april och visionen är att det ska bli världens mest spektakulära padelanläggning.

För att lyckas med detta har ett grundarna sedan tidigare ingått avtal med Porsche och nu blir även Stureplansgruppens hotell Berns Hotel och Bank Hotel, som ligger endast ett stenkast från den nya padelbanan, också officiella partners.

– Att våra hotellgäster kan få nyttja NKs exklusiva utegym om 3000 kvm samt spela padel med hisnande utsikt över Stockholm ger ett oerhört högt mervärde för alla som väljer Berns & Bank, säger Steffen Sander, General Manager på Bank Hotel i en kommentar.

Samarbetet innebär bland annat boendepaket tillsammans med Stureplansgruppens båda hotell, att de som bor på hotellet har möjlighet att boka padeltider på taket och abonnemangsinnehavare får exklusiva erbjudanden på Stureplansgruppens hotell.

– NK:s nya premiumfaciliteter rimmar mycket väl med vår ambition att skapa minnesvärda hotellupplevelser i världsklass, säger Steffen Sander.