Annons

Tommy Myllymäki ny juryordförande i Årets Kock

zoom Tommy Myllymäki vann Årets Kock 2007 och har<br />
 länge suttit med i juryn för tävlingen. Foto: Årets Kock
Tommy Myllymäki vann Årets Kock 2007 och har
länge suttit med i juryn för tävlingen.
Foto: Årets Kock
NYHETER. Den sedan tidigare jurymedlemen Tommy Myllymäki kliver upp och blir juryordförande i Årets Kock. Han tar därmed över stafettpinnen av Stefan Karlsson.
Annons

”Få har Tommy Myllymäkis erfarenhet och meriter när det gäller matlagningstävlingar och att driva framgångsrika restauranger”, skriver Årets Kock i ett pressmeddelande.

Som juryordförande har man ansvar att sätta ihop och leda juryn som bedömer i tävlingen Årets. Nytt från och med i år är att ordförandeskapet tillsätts för en treårsperiod åt gången.

– Jag är otroligt hedrad och glad över uppdraget och jag ser verkligen fram emot att få vara med i den fortsatta utvecklingen av tävlingen Årets Kock, säger Tommy Myllymäki i en kommentar.

Tommy Myllymäki vann Årets Kock 2007 och har länge suttit med i juryn för tävlingen. Han har även tävlat och coachat andra i internationella matlagningstävlingar med stor framgång.

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...