Annons

Utdelning av nordiska Michelinstjärnor flyttas fram

zoom Michelin Guide Nordic Countries 2020. Foto: ©Michelin
Michelin Guide Nordic Countries 2020. Foto: ©Michelin
NYHETER. Pandemins påverkan på restaurangnäringen gör att teamen som arbetar med Michelinguiden behöver mer tid på sig att slutföra urvalet. Utdelningen kommer därför att ske först i september – i norska Stavanger och direktsändas i TV och på webben.
Annons

Vår nordiska utgåva har en speciell plats i vår stora Guide Michelin-familj. Kockar från de nordiska länderna har genom att framhålla sina lokala specialiteter, med ett innovativt och hängivet förhållningssätt till gastronomi, spelat en särskild roll inom den kulinariska världen, säger Gwendal Poullennec, internationell direktör Guide Michelin, i ett pressmeddelande.

Presentationen av Michelin Guide Nordic countries 2021 kommer för första gången direktsändas i TV i en show producerad av det kulinariska programmet Matkanalen, i samarbete med Visit Region Stavanger, kommunen Stavanger och Rogaland fylkes kommun.

Förutom via TV kommer den som vill också kunna följa ceremonin live via webben, samt på Michelin Guide Youtube-kanal.

Två ikoner slås samman för att revolutionera hotellbranschen

Två ikoner slås samman för att revolutionera hotellbranschen

När Amet & Partners och italienska världsaktören La Bottega slår sina påsar ihop bildas en ny jätteaktör. AMEGA LAB har som mål att omdefiniera upplevelsen av bekvämligheter