”Det är en ynnest att få komma tillbaka”
KARRIÄR. Max Burgers Chief Marketing Officer har fått en intensiv start på nya jobbet. Men Tobias Karlsson är mer än redo för utmaningar när han nu återvänt till sin gamla tjänst.
KARRIÄR. Max Burgers Chief Marketing Officer har fått en intensiv start på nya jobbet. Men Tobias Karlsson är mer än redo för utmaningar när han nu återvänt till sin gamla tjänst.
När Madelen Thors, som driver flera Subway-restauranger, först fick frågan om att anställa Jhonny Sjöstrand med stöd från Arbetsförmedlingen, var hon tveksam. Idag är hon väldigt glad att hon vågade. ”Vi har fått andra p...
KARRIÄR. Annica Palmgren får en ny roll inom familjeföretaget och blir vd på småländska Isaberg Restaurang AB.
KARRIÄR. Från mormors kök på Orust till Årets Konditor 2024. 25-åriga Hilma Strömberg är ett nybakat stjärnskott vars karriärkurva tycks peka spikrakt uppåt.
KARRIÄR. De senaste 15 åren har Jonas Månsson jobbat bakom kulisserna i underhållningsbranschen. Som Venue & Production Manager på Westers får han kombinera två saker han gillar – teamwork och det personliga mötet.
KARRIÄR. Välrenommerade Lars Niklasson blir ny kökschef på Villa Pauli i Djursholm. Med erfarenhet från både konferensverksamhet och restauranger ska han vara med och skapa en medlemsklubb i världsklass.
KARRIÄR. Som tidigare basketcoach på elitnivå vet Gökay Akyüz ett och annat om att bygga framgångsrika lag. Det tar han med sig till sin nya roll som Operations Director FM & Multi hos Compass Group.
KARRIÄR. Thérèse Liljeqvist tar med sig sina erfarenheter från kasino, hotell och restaurangbranschen in i rollen som ny vd för kulturcentret Artipelag.
KARRIÄR. 34-åriga Emma Wixner uppfyller en barndomsdröm när hon nu kliver in i rollen som ny kökschef på Michelinkrogen Aira i Stockholm.
KARRIÄR. Krögaren och prisbelönta kocken Frida Ronge har skapat flera framgångsrika restaurangkoncept för Strawberry. Nu är hon kreativ ledare för hållbara matupplevelser.
KARRIÄR. Michael Bech-Jansen är ny vd på Compass Group i Sverige. Med fokus på medarbetarnas engagemang och kundernas behov ser han fram emot att utveckla företagets erbjudanden.