Annons

”Fler ska få njuta av den fantastiska atmosfären”

zoom Alexander Youssef och Koh Phangan tar över Debaser.  Foto: Debaser och privat
Alexander Youssef och Koh Phangan tar över Debaser. Foto: Debaser och privat
NYHETER. Debaser grundades 2002. Nu 19 år senare ger Annelie Telford över nycklarna till de nya ägarna som bland annat vill fortsätta utveckla livescen.
Annons

Grundarna till Debasers verksamhet ger nu över stafettpinnen till nya ägare. Alexander Youssef, med Koh Phangan, tar från och med första december över både livescenen och restaurangerna.

– Vi är jättestolta och glada att ta över en livescen som vi vill fortsätta utveckla. Vi känner av att vi är i slutfasen av en pandemi men blickar framåt och ser fram emot att leverera fantastiska framträdanden, ge mycket glädje och underhållning.

Samma dag som Youssef och Koh Phangan tog över infördes kravet på vaccinationsbevis för nattklubbsgäster, men det är inget som stör de nya ägarna.

– Vi har en extra säkerhetskontrollant och ser till att alla som kommer in har beviset. Det här innebär bara att det blir säkrare att vistas hos oss och vi har gott om utrymme. Vaccinbeviset ger en större trygghet för våra besökare.

Youssef har stora planer för Debaser. Det kommer hända mycket både på scenen och i restaurangerna. Scenmässigt ska, enligt Youssef, fler band få möjlighet att spela live, både nya som vill prova sina vingar och mer etablerade. Han vill också ta vara på området.

– Det är ett så bra läge vid vattnet, vi vill att fler ska njuta av den fantastiska atmosfären. Det händer just nu mycket i området och vi vill vara en del av den utvecklingen. Vi ska vara trendiga och nytänkande.

Debasers grundare Annelie Telford har jobbat mycket med klimatsmarta menyer och engagerat Debaser i flera miljöfrågor – det här är något som kommer fortsätta vara i fokus även vid Youssef och Koh Phangans tillträdande.

– Det är en viktig del för oss. Vi kommer ha ett nära samarbete med leverantörer och som vi ställer krav på. Vi kommer alltid välja svenskt i första hand och fortsätta visa i menyerna hur mycket varje rätt påverkar miljön. Man ska kunna göra ett aktivt val hos oss. Vi värdesätter miljön och vill vara i framkant.

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...