Annons

Han blir ny vd för Stordalens hotellutvecklingsbolag

zoom säger tillträdande vd Fredric Landell. Foto: Pressbild" />
"Bolaget har bara ett läge och det är full fart framåt",
säger tillträdande vd Fredric Landell.
Foto: Pressbild
NYHETER. Fredric Landell heter den tidigare konsulten som tar över vd-rollen i Petter Stordalens hotellutvecklingsbolag Nordic Property Management. ”Vi har aldrig haft så mycket på gång som just nu”, säger Petter Stordalen.
Annons

Nordic Property Management är ett av de största bolagen på den Nordiska marknaden som är specialiserade på att projektleda stora hotell- och restaurangprojekt. När bolaget tillsätter en ny vd som ska leda resan framåt blir det Fredric Landell, civilingenjör som kommer närmast från egen konsultfirma som gör samma sak som NPO.

Nordic Property Management har närmare 8000 nya hotellrum under konstruktion de närmaste åren, enligt ett pressmeddelande.

– Vi har aldrig haft så mycket på gång som just nu. Gamla byggnader omvandlas till hotell och nya byggs. För att klara av allt i tid och med minsta möjliga påverkan på gäster och grannar så är rollen som chef för utvecklingsbolaget oerhört viktig. Jag är därför väldigt glad över att ha lyckats locka Fredric Landell till oss, säger Nordic Property Managements ägare Petter Stordalen i en kommentar.

Fredric Landell länge jobbat i branschen och har bland annat haft förvaltningsuppdrag åt flera av Nordic Choice hotell.

– Jag vet med andra ord vad jag ger mig in på och det gör mig både trygg och förväntansfull. Bolaget har bara ett läge och det är full fart framåt, vilket betyder att jag ser fram emot många år där det blir åka av. Jag ska hålla hårt i ratten och tillsammans med teamet ta svängarna så skickligt det bara går, säger Nordic Property Managements tillträdande vd.

Fredric Landell tillträder som VD för Nordic Property Management den 1 mars 2020

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...