Annons

Han tar över Clarion Post

zoom Foto: Pressbild
Foto: Pressbild
NYHETER. Nu står det klart vem som tar över när Sara Lake lämnar rollen som hotelldirektör för Clarion Post i Göteborg.
Annons

Göteborgaren Paul Lukes kommer närmast från en tjänst som vd för Sankt Jörgen Resort i Göteborg och har dessförinnan jobbat som hotelldirektör för Elite Hotel Park Avenue. I januari 2021 efterträder han Sara Lake som hotelldirektör för Clarion Post på Drottningtorget i Göteborg.

– Jag känner mig väldigt stolt över att få bli en del i Nordic Choice koncernen och för att ha fått förtroendet att tillsammans med teamet på hotellet ta mig an ett ikoniskt hotell som Clarion Hotel Post, säger den tillträdande hotelldirektören han i en kommentar.

– För mig är det en destination som har allt man kan önska sig när det gäller att få en total gästupplevelse. Mitt och kollegornas uppdrag är nu att titta på hur vi ytterligare kan förstärka och utveckla hotellets position.

För en tid sedan meddelades att nuvarande hotelldirektör Sara Lake blir ansvarig för Nordic Choice Hotels nya Quality Hotel The Weavers i Mölndal. Besöksliv rapporterade om Sara Lakes nya uppdrag i samband med att vi skrev om den utbyggnad av 40 rum som Clarion Post har genomfört.

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...