Annons

Nytt spahotell planeras utanför Malmö

NYHETER. Peabs projektutvecklingsbolag Annehem planerar att bygga ett stort resorthotell utanför Malmö. Nu söker hotellrådgivaren Annordia en lämplig operatör.
Annons

Hotellet, som går under projektnamnet Spångholmsgården, ska inkludera 168 dubbelrum och ett 1300 kvadratmeter stort spa samt restaurang, bar och konferenslokaler. I dag finns en 1800-talsgård på platsen, som ligger i Bara 1 mil utanför Malmö. I närheten finns golfbanan PGA National.

– Vi har mark i Bara sedan några år. Vi tycker att det vore ett bra komplement till golfen, dessutom finns det ingen sådan resort i närheten av Malmö, säger Annehems vd Pia Andersson, som även hoppas kunna attrahera danska resenärer.

Spaavdelningen ska ha plats för behandlingsrum, bubbelpooler, ång­- och torrbastu samt swimmingpool med en utomhusdel. På andra våningen ska det finnas rum för ljusterapi, yoga och andra gruppaktiviteter.

Annehem har gett Annordia i uppdrag att hitta en operatör till hotellet.

När börjar bygget?

– Det hänger på vilken operatör det blir, säger Elin Fasth, marknads- och kommunikationsansvarig på Annehem. Det vekar finnas intresse för den här typen av verksamhet på marknaden och det ska bli spännande att se var vi landar.

Philips MediaSuite  – Nu med Netflix och Chromecast built-in

Philips MediaSuite – Nu med Netflix och Chromecast built-in

Enkel för gästerna att använda och kostnadseffektiv för hotellen. Philips MediaSuite är marknadens mest kompletta TV för hotell och professionella verksamheter