/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F03%2Fespresso_BL.jpg)
Espresso House arbetar mot matsvinn och ensamhet
NYHETER. Espresso House vill göra skillnad – både för miljön och för människor. Med sitt ”Food saving”-program minskar kedjan matsvinnet och genom CupTogether skapas möten för att motverka ensamhet.
NYHETER. Espresso House vill göra skillnad – både för miljön och för människor. Med sitt ”Food saving”-program minskar kedjan matsvinnet och genom CupTogether skapas möten för att motverka ensamhet.
NYHETER. Restaurangen i hotellet på Görvälns Slott har gått igenom en kreativ förvandling. Maria Eklund, grundare och delägare i Workation Group som driver Görvälns Slott, berättar om vikten av att ta ut svängarna.
NYHETER. Årets avtalsförhandlingar har nu gått in i ett aktivt skede och förhoppningen är att ett nytt märke finns på plats på måndag den 31 mars. Därefter väntar besöksnäringens slutförhandlingar.
NYHETER. Sugen på konferens i lantlig miljö i Stockholms skärgård till hösten? Fågelbrohus på Värmdö storsatsar på en helt ny konferens- och eventavdelning med tio lokaler, varav den största rymmer 120 sittande gäster.
NYHETER. 16 deltagare, en hemlig råvarukorg och 30 minuters tillagningstid. Konkurrensen var stenhård när vinnarna i Copper Skillet 2025 skulle koras.
NYHETER. Campingsverige laddar inför en ny sommar och jakten på säsongspersonal i full gång. Daftö Resort utanför Strömstad rekryterar från skidorterna i fjällvärlden – och söker pensionärer som vill sommarjobba.
NYHETER. Ester Mosessons gymnasium i Göteborg är en av de skolor som just nu jobbar hårt med att förbereda sig inför finalen av Gymnasie-SM i Umeå. ”Vi är så stolta över tjejerna”, säger lagledare Sofia Helsén.
NYHETER. I maj blir det stor jubileumsfest då Posthuset i Göteborg fyller 100 år. Till dess ska en stor renovering av Clarion Hotel Post vara klar.
NYHETER. I samarbete med Årets Kock presenterade idag den regerande mästaren Michael Andersson Årets Rätt 2025. På tallriken finns en smakrik lammtaco som förenar sydamerikanska kryddor med svenska råvaror.
NYHETER. När Emil Åreng på Facit Bar i Umeå ska lista några av årets trender inom bar och cocktails kommer svenska råvaror och spritsorter upp som en solklar favorit.