Fäviken maxar pop up-satsning i Åre
NYHETER. Fäviken vill möta Åres kroggäster under hela dagen – med tre nya pop-up-restauranger.
NYHETER. Fäviken vill möta Åres kroggäster under hela dagen – med tre nya pop-up-restauranger.
101 rum renoverade på mindre än ett kvartal - samtidigt som hotellet kryllade av gäster. Hur ror man ett sådant projekt i land? – Allt handlar om planering, säger Aram Mojarrad på Hotel Karlaplan i Stockholm.
NYHETER. Krogbranschen kan själva agera för att bli bättre på att locka till sig duktig personal menar forskaren Lotte Wellton.
NYHETER. Restaurangkasinon förlorare om skatteförslag går igenom.
NYHETER. Start up-bolaget Foodflow korades till Framtidens entreprenör. ”Ett kvitto på att folk ser det vi gör, vilket både är osynligt och osexigt."
NYHETER I helgen öppnar ett tiotal av landets skidanläggningar för säsongen, vilket bäddar för en ovanligt lång skidsäsong.
NYHETER. Kontanter blir allt mer sällsynta på landets restauranger. I dag betalas nio av tio måltider med kort, visar en ny undersökning från Visita.
NYHETER. Visit Stockholm och MTR, som driver tunnelbanan och pendeltågen, börjar utbilda sina stationsvärdar i turism.
NYHETER. Icehotel i Jukkasjärvi inför nytt matkoncept för att attrahera fler i målgruppen de som reser för att äta.
NYHETER. Ny entreprenör storsatsar på Karön och Ekenäs - vill locka utländska turister till Blekinges skärgård.
NYHETER. Krögaren Johan Jureskog vill råda bot på kockbristen med nytt matlagningsprogram.