/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2025%2F04%2FJuno_BL.jpg)
Varma rätter för kalla nordbor på nyöppnade Juno
NYHETER. Den 3 april slog medelhavsbrasseriet Juno upp portarna vid Fridhemsplan i Stockholm. Besöksliv kollade läget med restaurangchefen Marcos Campos inför öppningen.
NYHETER. Den 3 april slog medelhavsbrasseriet Juno upp portarna vid Fridhemsplan i Stockholm. Besöksliv kollade läget med restaurangchefen Marcos Campos inför öppningen.
För Dante Zia är matlagning mer än ett intresse – det är en passion som har följt honom sedan barnsben. Vi träffade Dante för att prata om hans matfilosofi, relationen till Galbani och varför ost är en självklarhet i det...
NYHETER. Den omtyckta brunchen gör comeback på Courtyard by Marriott. Hotellkedjans amerikanska rötter lyser igenom i konceptet: brunch i New York-stil. Yes, det vankas Reuben sandwich!
NYHETER. Medlemskap, låga priser och möjligheter för unga entreprenörer i branschen. Så ska Fredrik Mattssons nya restaurangkoncept Svennepizzan förändra den svenska pizzaupplevelsen.
NYHETER. Efter en tuff finaldag på Münchenbryggeriet i Stockholm utsågs Ludwig Tjörnemo till vinnare av Bocuse d’Or Sweden 2025.
NYHETER. Facken och arbetsgivarna inom industrin har kommit överens om ett nytt industriavtal.
NYHETER. I nya podden “Toast & Talk” möter Westers vd Jesper Kask branschens experter för att prata om allt som har med event att göra. Nu ser han fram emot att få veta vad lyssnarna tycker.
NYHETER. Ella Frölander och Annabelle Teikari från Innovitaskolan i Helsingborg tog hem guldet i riksfinalen av Kockduellen med sina frasiga vårrullar. De kan nu titulera sig "Sveriges bästa högstadiekockar".
NYHETER. En varsam renovering pågår av de 200 år gamla herrgårdsbyggnaderna på Sätra Bruk i Västergötland. Martina Lindblom Alanko, vd, vill bedriva hållbarhet i flera dimensioner.
NYHETER. Espresso House vill göra skillnad – både för miljön och för människor. Med sitt ”Food saving”-program minskar kedjan matsvinnet och genom CupTogether skapas möten för att motverka ensamhet.
NYHETER. Restaurangen i hotellet på Görvälns Slott har gått igenom en kreativ förvandling. Maria Eklund, grundare och delägare i Workation Group som driver Görvälns Slott, berättar om vikten av att ta ut svängarna.