Hälsobaren expanderar – öppnar sin fjärde restaurang
NYHETER. I maj öppnar Hälsobaren sin fjärde restaurang i norra Sverige. Om det inte vore för pandemin skulle de funnits på ännu fler ställen, enligt vd Patrik Ström.
NYHETER. I maj öppnar Hälsobaren sin fjärde restaurang i norra Sverige. Om det inte vore för pandemin skulle de funnits på ännu fler ställen, enligt vd Patrik Ström.
Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...
NYHETER. Ästad Vingård ska tillsammans med bolagen Peab och The National bygga en resort i Bara i Skåne. Upplevelsen ska fokusera på mat på lokala råvaror, spa och den skånska naturen.
NYHETER. Idag inleds årets upplaga av Gastronord på Stockholmsmässan. Besökarna möts av ett fullspäckat schema och ett tydligt tema – framtidens mat. Redan nu står det också klart att mässan återkommer 2025.
NYHETER. Intresset för fjällträning och löpning är större än någonsin. I Sälen upplever SkiStar redan nu en kraftig ökning av logibokningar i sommar.
NYHETER. Krögaren och artisten Martin ”E-Type” Erikson öppnar hårdrocksbar i Gamla Stan i Stockholm. Mammut Bar utlovar kall öl, enklare mat och musik för den nördige hårdrockaren.
NYHETER. Den 17 april gästar köksteamet på Fotografiska Camp Ripans restaurang i Kiruna. Tillsammans med Ripans egna kockar ska de laga mat i gastronomins och hållbarhetens tecken.
NYHETER. Johan Gunnarstedt, vd för Kåbdalis Skidliftar, njuter av en riktigt bra påskvecka och bedömer att denna vinter kommer bli en rekordsäsong. Nu planeras en expandering av anläggningen.
NYHETER. Till hösten öppnar Laziza sin tredje restaurang i Skåne. Samtidigt växlar de upp sitt hållbarhetsarbete med egna odlingar och mer närproducerat.
NYHETER. Otåligheten i branschen ökar när regeringens förslag om gårdsförsäljning drar ut på tiden. Destillerier och brännerier är samtidigt oroliga för att undantas helt i förslaget.
NYHETER. Istället för stora måltider ska det vara mindre burgare och snacks. I alla fall om den yngre generationen får bestämma. Det konstaterar Burger King som lanserat fler produkter i sin lågprisplattform Najs Price.