Annons

Ommöblering bland Stureplansgruppens krogar

zoom Garbas grundare Marion Ringborg och Linn Söderström. Foto: Pressbild
Garbas grundare Marion Ringborg och Linn Söderström. Foto: Pressbild
NYHETER. Under hösten har Stureplansgruppen flyttat runt sina restauranger inför nyöppning. Den senaste flytten innebär att restaurangen Garba, som stängdes ner kort efter coronautbrottet i mars, återuppstår nu på ny adress, i hörnet Sveavägen-Surbrunnsgatan.
Annons

I januari öppnade restaurang Garba på Norrlandsgatan, i en festvåning ovanför restaurangen Nosh & Chow. Samtidigt öppnade kocken Sayan Isaksson sin thailändska restaurang Isaan i de lokaler som tidigare var Berns Asiatiska.

Efter att restaurangerna bara hunnit hålla öppet i tre månader stängde både Garba och Isaan, på grund av att coronapandemin slog till med fullkraft mot restaurangbranschen. Men nu i höst har Berns Asiatiska återuppstått i sina gamla lokaler, de som togs över av Isaan under en kort tid. Och i mitten av november öppnar Berns Hotel, som varit stängt under pandemin, skriver Dagens industri.

Sayan Isaksson har gått vidare inom Stureplansgruppen och nyligen öppnat en ny restaurang, Nour, i de lokaler där Garba tidigare låg. Och i samma hus på Norrlandsgatan, i bottenvåningen, har Surfers flyttat in istället för Nosh & Chow, som lagts ned.

Och nu återuppstår alltså Garba denna vecka på ny adress i Vasastan, i hörnet Sveavägen-Surbrunnsgatan där grundarna Marion Ringborg och Linn Söderström blir nya grannar med L’Avventura, en annan krog som också ingår i Stureplansgruppen.

– Läget är otroligt bra med tanke på att här både bor och jobbar människor. På Norrlandsgatan var det väldigt mycket Stureplan. I kvarteren där är det väldigt få som bor och även om det är flera som är på jobbet nu än i våras, så dröjer det nog länge tills alla företag är tillbaka på samma sätt som förr, säger Linn Söderström till Dagens Industri.

 

Så får du mer tid över till dina gäster

Så får du mer tid över till dina gäster

Med Picasso Digital får hotell och konferensanläggningar digitala tjänster för bokning, incheckning och betalning så att du kan lägga mer fokus på det som är allra viktigast i verksamheten – nämligen dina gäster...