/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F11%2FSka%CC%88rmavbild-2018-11-12-kl.-13.31.53.png)
”Hållbarhet måste få kosta”
NYHETER. Många företag i besöksnäringen vill jobba mer hållbart, men många anser sig inte heller ha tid och resurser.
NYHETER. Många företag i besöksnäringen vill jobba mer hållbart, men många anser sig inte heller ha tid och resurser.
NYHETER. Samhällets förväntningar bli allt högre – även på lunchmaten, visar Fazers nya trendrapport för 2019.
NYHETER. Årets upplaga av Guldgalan i Östersund utsåg vinnare i tio kategorier. En av dem var STF Jämtland Härjedalsfjällen, som tog hem pris för Årets Turismföretagare.
NYHETER. I februari öppnar Sparrow med 88 rum.
NYHETER. Flygbolaget Gotlandsplanet väntas ta öns hotell och restauranger till nya höjder: ”Med fler turer och lägre priser blir ön tillgängligare”, säger en av initiativtagarna Jonas Henning.
NYHETER. Hon är Aquavit i New Yorks superstjärna. En kökschef som älskar att jobba service. Som vill vara en bra chef på en jämställd arbetsplats. Nyligen fick Emma Bengtsson priset Best Chef Lady Award i Italien.
NYHETER. Göteborgs Kulturkalas vinner pris för Årets Hållbara event för sitt arbete med att minska antalet engångsartiklar.
NYHETER. När utmärkelsen Årets Bästa HR-team delades ut idag var det Gröna Lunds HR-avdelning, med ansvar för 1300 anställda, som fick kliva upp på prispallen.
NYHETER. Det nya Stockholmshotellet Bank Hotel blir ny medlem i nätverket Small Luxury Hotels of the World. ”En fantastisk bedrift, säger hotelldirektör Patrik Tuomisto.
NYHETER. I september drog Titti Qvarnströms och Akademi Båstads nya utbildning igång – har redan blivit succé.