Krognotan har vuxit med 1000 procent
NYHETER. Den privata restaurangkonsumtionen i Sverige har ökat från 10 miljarder kronor 1980 till nästan 110 miljarder kronor 2016.
NYHETER. Den privata restaurangkonsumtionen i Sverige har ökat från 10 miljarder kronor 1980 till nästan 110 miljarder kronor 2016.
Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...
NYHETER. Grand Hôtel i Stockholm får en ny fasad som ska lyfta fram husets historia och förgylla Stockholms stadsbild.
NYHETER. Nu öppnar Valand brasserie i Göteborg. Tanken är att bredda erbjudandet och locka stadens växande skara kroggäster.
Bortåt 150 hotellnätter har Nordic Choice Comfort Hotels samlat ihop för att skänka till de som inte har möjlighet att betala.
NYHETER. Alla pilar pekar uppåt för skidanläggningarna – bokningsläge, snötillgång och väder.
NYHETER. Aktiviteten är hög hos hotellkedjan Nobis. Flera planerade utlandsetableringar följs av tillsättningen av en ny vd med stora planer på kedjans lyxhotell Nobis i Stockholm.
NYHETER. Inför sin största enskilda investering någonsin, Valkyria, stärker Liseberg upp med nya byråer för att matcha kommunikationen.
NYHETER. Ännu en utbildning för att råda bot på kockbristen har dragits igång. Kursen hålls på Hotell Lappland i Lycksele och de första kockarna får sin examen i vår.
NYHETER. 2018 kickar i gång med Hotel Market Seminars och Lounge Event i Stockholm, två späckade seminarie- och mässdagar för hotellbranschen.
NYHETER. Under helgens Bartender’s Choice Awards korades landets bästa barer – och bartender. ”Det var den bästa galan hittills”, säger arrangören Jakob Sundin från Purfict.