/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F10%2FYrkes-Em.jpg)
Svenskt kockguld i Yrkes-EM
NYHETER. Kocken Viktor Thulin från Genarp knep ett guld när yrkes-EM avgjordes i Budapest i helgen: ”Medaljen betyder väldigt mycket för min framtid, vinsten öppnar dörrar i branschen”.
NYHETER. Kocken Viktor Thulin från Genarp knep ett guld när yrkes-EM avgjordes i Budapest i helgen: ”Medaljen betyder väldigt mycket för min framtid, vinsten öppnar dörrar i branschen”.
NYHETER. Siktet på nästa tävling redan: ”Mitt nästa mål är Bocuse d’Or”.
NYHETER. 4 kandidater uttagna att göra upp om SM-titeln.
NYHETER. Finalen av Årets Kock har gått av stapeln. Under två dagar tävlar åtta finalister om den åtråvärda titeln Årets Kock 2018. Vinnaren utses i morgon lördag.
NYHETER. Driver sedan tidigare restauranger, nattklubbar, kongresshall och beachclub - tar med förvärvet steget in en ny bransch.
NYHETER. Hummerpremiären får besöksnäringen längs Bohusläns kust att koka. Besöksliv har tagit tempen inför årets hummerfest.
NYHETER. Rostat marsvin från Peru, ost med levande larver från Sardinien, eller grodjuide från Peru. Det är några av rätterna som ställs ut när Disgusting Food Museum gör världspremiär i Malmö.
NYHETER. Allt fler företag i besöksnäringen vill bli bättre på att jobba hållbart. Men många tycker det är svårt. Ett företag som har jobbat länge med energieffektivisering och lyckats är Skepparholmen Spa.
NYHETER. När nätverket Hållbara restauranger korade årets mest hållbara krogar på tisdagskvällen utsågs Gotthards Krog i Umeå till landets mest hållbara krog. Besöksliv lät köksmästaren Anders Samuelsson förklara varför.
LISTA. När Årets Hållbara restauranger korades under tisdagskvällens gala var det Gotthards Krog som kammade hem titeln Årets Hållbara Krog. Totalt belönades vinnare i fem kategorier.