Långsiktighet och mindre övertid kan locka fler till branschen
NYHETER. Krogbranschen kan själva agera för att bli bättre på att locka till sig duktig personal menar forskaren Lotte Wellton.
NYHETER. Krogbranschen kan själva agera för att bli bättre på att locka till sig duktig personal menar forskaren Lotte Wellton.
Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...
NYHETER. Restaurangkasinon förlorare om skatteförslag går igenom.
NYHETER. Start up-bolaget Foodflow korades till Framtidens entreprenör. ”Ett kvitto på att folk ser det vi gör, vilket både är osynligt och osexigt."
NYHETER I helgen öppnar ett tiotal av landets skidanläggningar för säsongen, vilket bäddar för en ovanligt lång skidsäsong.
NYHETER. Kontanter blir allt mer sällsynta på landets restauranger. I dag betalas nio av tio måltider med kort, visar en ny undersökning från Visita.
NYHETER. Visit Stockholm och MTR, som driver tunnelbanan och pendeltågen, börjar utbilda sina stationsvärdar i turism.
NYHETER. Icehotel i Jukkasjärvi inför nytt matkoncept för att attrahera fler i målgruppen de som reser för att äta.
NYHETER. Ny entreprenör storsatsar på Karön och Ekenäs - vill locka utländska turister till Blekinges skärgård.
NYHETER. Krögaren Johan Jureskog vill råda bot på kockbristen med nytt matlagningsprogram.
NYHETER. Silver ska bli stort igen. Nästa år invigs den nya silverfestival som blir startskott på en större satsning på försäljning och utbildning i Sala Silvergruva.