/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F04%2FDandylean.jpg)
Svenske Goran jobbar på världens bästa bar
NYHETER. Superbartenders från världens bästa bar intog Stockholm: ”Vi låtsats att vi inte vunnit några priser”.
NYHETER. Superbartenders från världens bästa bar intog Stockholm: ”Vi låtsats att vi inte vunnit några priser”.
NYHETER. År 2030 kan mellan 25 och 60 procent av jobben inom besöksnäringen vara digitala eller automatiserade. Det framgår av en ny rapport som ska publiceras senare i vår.
NYHETER. Nya regler med omedelbar verkan.
NYHETER. Nysläppta OAD rankar Europas 200 bästa krogar.
NYHETER. Amir Bozaghian är svensk mästare i pizzabak: "Jag bara njuter".
NYHETER. Finska förvärv stärker Scandic. Men svagt i Stockholm.
NYHETER. På restaurangmässan Gastro Nords Chef Talks ger bloggaren och vegoentreprenören Gustav Johansson sina bästa tips för hur restauranger kan tänka och jobba hållbart.
NYHETER. Backar men går bättre än konkurrenterna i Stockholm, enligt bolagets kvartalsrapport.
NYHETER. En av branschens höjdpunkter GastroNord är i full gång på Stockholmsmässan. En av årets stora nyheter är seminariescenen Chef's Talk. Besöksliv har träffat ett par av talarna.
NYHETER. Falafel har länge varit Malmös kulinariska signum. Kocken Titti Qvarnström är en av initiatvtagarna till en ny falafelfelfestival för att utse världens bästa falafelmakare.