”Det ska gå en röd tråd mellan platsen, drycken och maten”
KARRIÄR. Fredrik Persson är ny köksmästare på High Coast Whiskys Restaurang 63°N i Bjärtrå, Höga kusten.
KARRIÄR. Fredrik Persson är ny köksmästare på High Coast Whiskys Restaurang 63°N i Bjärtrå, Höga kusten.
Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...
KARRIÄR. Anne Torjussen har rekryterats till Sånga, där hon blir kulinarisk ledare med ansvar för att utveckla och ansvara för restaurangkonceptet och matupplevelsen.
KARRIÄR. Cecilia "Cilla" Aldor axlar rollen som hotellchef på Skogshem & Wijk, efter en tid som projektledare på samma arbetsplats.
PÅ NYTT JOBB. Visitas tidigare regionchef Teres Gärdin är ny vd för Jämtland Härjedalen Turism.
KARRIÄR. Satu Andersson styr kosan från storstan och axlar rollen som vd för Holiday Club Åre.
KARRIÄR. Hans Ericsson, Säfsens nya vd, tycker att det är viktigt att gästerna får ett så bra bemötande att de vill komma tillbaka.
PÅ NYTT JOBB. Josefine Gudmundson återvänder till hemstaden och tar över som ny vd och hotelldirektör för Comfort Hotel Göteborg.
KARRIÄR. Joakim Carlsson, ny vd för Waynes coffee drömmer om att lansera det svenska fikakonceptet utomlands. "Om fem år vill jag öppna Waynes café nummer 400 i New York City."
KARRIÄR. Som ny ordförande för Svenska Sommelierföreningen vill Janni Berndt Dahl göra föreningen mer relevant för dagens sommelierer.
KARRIÄR. Johanna Hellström är nytillträdd hotelldirektör för Clarion Collection Hotel Tapetfabriken i Sickla – som öppnar den 15 juni 2021.