Årets Kock: Tredje gången gillt för Martin Moses: ”Äntligen revansch!”
Tre är ett magiskt nummer. För nu är tre dagars intensivt tävlande slut. Och det blev på Martin Moses, 37, tredje finalförsök som han kammade hem den ärofyllda titeln.
Tre är ett magiskt nummer. För nu är tre dagars intensivt tävlande slut. Och det blev på Martin Moses, 37, tredje finalförsök som han kammade hem den ärofyllda titeln.
9,2 i betyg på Booking. Strålande recensioner på Hotels.com och Google. Varför älskar gästerna det lilla trestjärniga hotellet i Danderyd? Svaret är en röd tråd som genomsyrar allt. Och en grön.
NYHETER. Det ökade intresset för den naturnära turismen har fått Västmanland att satsa på naturturismen. ”Som reseanledning är det en av de viktigaste för länet, säger Henrik Wester, turismchef Region Västmanland.
NYHETER. Isabergs senaste satsning är en succé som kommer att ha öppet året runt. ” Bevis på vad som sker om bara man vågar”, säger vd:n Louise Söderlund.
NYHETER. Hemliga ingredienser, korvstoppning och tuffa teorifrågor. Efter två dagars intensiv tävling står det klart vilka som går vidare till andra finaldagen av Årets Kock 2019.
NYHETER. En ny nyckelroll växer fram hos restauranger: trädgårdsmästaren. ”I Sverige har vi glömt bort att odla för smak som man gör i södra Europa” säger krögaren Daniel Berlin.
NYHETER. ”Alla som går utbildningen får jobb”, säger Åsa Ohlin på kursföreståndare på utbildningen.
NYHETER. Den väntade ökningen av antalet gästnätter på svenska campinganläggningar beror på en fortsatt växande trend och på att fler väljer att semestra i Sverige, enligt Peter Jansson, tf vd för Svensk Camping.
INTERVJU. I år tar två av världens främsta kockar plats i Årets Kockjuryn – Ana Roš och Elena Arzak. Besöksliv har pratat med dem.
NYHETER. Stark prognos från SCR Svensk Camping.
NYHETER. Rekryteringsperioden är i full gång för skidanläggningarna. Trots fjolårets utmaningar med att hitta personal kan de andas ut - att jobba i fjällen verkar hetare än på länge.