/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F02%2FLIlla-Hotellet-Ny.jpg)
Så skapas stora upplevelser med små medel
NYHETER. Fria förfriskningar, egen hotellbåt och ovanligt närvarande värdar. Lilla Hotellet i Nora vet hur man skapar en stor hotellupplevelse med små medel.
NYHETER. Fria förfriskningar, egen hotellbåt och ovanligt närvarande värdar. Lilla Hotellet i Nora vet hur man skapar en stor hotellupplevelse med små medel.
NYHETER. På måndag är det dags för den andra upplagan av Stellagalan. ”Vi har över 400 anmälda, vilket är dubbelt så många som förra året”, säger grundare Anette Rosvall.
NYHETER: Gröna Lund startar en egen restaurangskola. 30 personer ska gå utbildningen och sedan få möjlighet att jobba i nöjesparkens restauranger.
NYHETER. Utredningen ”Hållbart arbetsliv över tid” innehåller flera förslag som skulle slå mot jobb och tillväxt inom besöksnäringen”, menar bransch- och arbetsgivarorganisationen Visita.
NYHETER. ”Utvecklingen går allt mer mot att äta sig frisk”, säger pristagaren och Doktor Mats grundare Johan Lalin.
NYEHETER. Den här gången två gånger om.
Sebastian Gibrand lagade fram ett svenskt silver i kock-VM.
”Det här kommer bli det mest hållbara alpina evenemanget någonsin”. Det säger Skistars vd Mats Årjes.
BOCUSE D’OR. Besöksliv tar pulsen på Team Sweden.
INTERVJU. Besöksliv gratulerar Hans Gerremo på 70-årsdagen - en av den svenska skid- och besöksnäringens största profiler.