Hotellexperten: ”Så kan hotellen pressa bokningskostnaderna”
NYHETER. Hur ska hotellen få ned de med digitaliseringen eskalerande bokningskostnaderna? Det är en av de hetaste frågorna på dagens stora hotellkonferens i Stockholm.
NYHETER. Hur ska hotellen få ned de med digitaliseringen eskalerande bokningskostnaderna? Det är en av de hetaste frågorna på dagens stora hotellkonferens i Stockholm.
Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...
NYHETER. Två år det tagit i förberedelse och byggnation. Till våren är den 20 mil långa terrängbanan Gotland bike park redo att invigas.
NYHETER. Svensk fisketurism omsätter miljarder i Sverige idag, men näringen kan bli betydligt större, inte minst på internationella marknader.
NYHETER. Hotell- och restaurangbranschen sätter sig emot Stockholms stads hävdade rätt att ta hand om spillfetter. ”Ett resursslöseri, både för skattebetalare och miljö".
KARRIÄR. Världscupen i skicross går av stapeln på fredag. Projektledare för evenemanget, som i fjol lockade en miljon svenska tv-tittare, är 25-åriga Louise Iversen.
KARRIÄR. Vad har skönhetsbranschen och hotelbranschen gemensamt? Jo, Cecilia Sahlin, tidigare vd på The Body Shop som blir ny chef på Clarion Hotel Wisby.
NYHETER. Grönklittsgruppen säljer temaparkanläggningen Sagolandet Tomteland till dess förre vd, som vill fördubbla antalet aktiviteter till nästa sommar.
KARRIÄR. Slalomfantasten Andreas Starenhed tar över en av Sveriges största skidanläggningar.
NYHETER. Den privata restaurangkonsumtionen i Sverige har ökat från 10 miljarder kronor 1980 till nästan 110 miljarder kronor 2016.
NYHETER. Grand Hôtel i Stockholm får en ny fasad som ska lyfta fram husets historia och förgylla Stockholms stadsbild.