/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F02%2Faccor.jpg)
Stark rapport från Accor Hotels – siktar på skandinavisk expansion
NYHETER. Accor Hotels gjorde en rekordartad utveckling i fjol, visar hotellkedjans årsrapport för 2017. Nu väntar ökad expansion och mer fokus på lokala servicetjänster.
NYHETER. Accor Hotels gjorde en rekordartad utveckling i fjol, visar hotellkedjans årsrapport för 2017. Nu väntar ökad expansion och mer fokus på lokala servicetjänster.
NYHETER. Investmentbolaget AB Spiltan går in som ny delägare i restaurangkedjan Boulebar. "Vi behövde kapital och i Spiltan hittade vi en långsiktig ägare", säger Boulebars grundare Henrik Kruse.
NYHETER. De fina snöförhållandena i de svenska fjällen gynnar Svenska Turistföreningen, som nu öppnar samtliga sina fjällanläggningar. Samtidigt ser STF fram emot en välbokad påsk.
NYHETER. Till vardags är hon köksmästare på restaurang Flickan i Gamla Stan. Nu sällar sig Emma Shields till en skara av stora kocknamn. Daniel Berlin, Titti Qvarnström och Frida Ronge har alla vunnit titeln Rising Star.
NYHETER. Med fem miljoner kronor i potten ska Norrlands inland skapa fler arbetstillfällen och locka utländska turister – med hjälp av kulinarisk mat.
NYHETER. Med pompa och ståt delades de nordiska Michelinstjärnorna ut i Köpenhamn igår. Extra bra gick det för Sverige som fick sin första 3-stjärniga restaurang.
NYHETER. Campingkedjan First Camp bildar allians med gelikar i Tyskland, Danmark och Norge för att nå ut till fler utländska gäster. ”Jag ser framför mig att vi ska växa”, säger First Camps vd Unni Åström.
NYHETER. Nya Edsbacka Wärdshus har svidat om till kvarterskrog. Fine dining har ersatts med husmanskost, jazzbruncher och rollspelskvällar: ”Vi känner ingen stjärnpress”, säger delägare Emil Törnqvist.
NYHETER. Allt fler turistar i Sverige för naturen. Därför ska Sveaskogs ekoparker utvecklas inom naturturism. Tillsammans med Ekoturismföreningen inleds nu jakten på entreprenörer inom besöksnäringen.
NYHETER. Kocken och krögaren Danyel Couet startar eget. I april öppnar han sina drömmars restaurang och bar i Vasastan i Stockholm.