/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F03%2FNoi1.jpg)
Nobis nya Noi vill vara publik med puls
NYHETER. Från finkrog till ett bredare och livligare koncept. Till Nobis-gruppens nya restaurang Noi vill man locka stockholmarna.
NYHETER. Från finkrog till ett bredare och livligare koncept. Till Nobis-gruppens nya restaurang Noi vill man locka stockholmarna.
NYHETER. Hållbar märkning kan hjälpa destinationer i Scandinavian Mountains att nå nya målgrupper i Europa.
NYHETER. Den italienska saluhallen Eatalay är en riktig gästmagnet. I snitt besöker 4000-5000 personer stället varje dag. Och nu öppnar man ett tredje restaurangkoncept under samma tak – krogen Prima.
NYHETER. Matsvinnet skulle minska om fler vågade fråga efter doggy bag på krogen. Det hoppas Konsument Halmstad, som har gjort en undersökning om privatpersoners och restaurangers inställning till resthantering.
NYHETER. Hotell- och restaurangfacket har fått 8,5 miljoner kronor av EU för att låta anställda vidareutbilda sig på jobbet.
NYHETER. Banbrytande studier om hur ”brain food”-kost påverkar människan.
NYHETER. I tisdags lagade Desiree Jaks, 22-årig kock på Agrikultur, hem prestigepriset Nordic Young Chef of the Year.
NYHETER. Skistar visar rekordsiffror tack vare tidig vinter med snö och kyla. "Det går bättre än väntat", säger vd Mats Årjes.
NYHETER. Antalet idrottsevenemang i Uppsala slår rekord, visar färska siffror – ger uppsving för besöksnäringen.
NYHETER. Restaurangkedjan snabbar på expansionen utomlands.