Här är finalisterna till Årets Kock 2020
NYHETER. Efter två tuffa dagar av uttagningar på Stockholms Hotell & Restaurangskola i Stockholm med många olika tävlingsmoment, står det klart.
NYHETER. Efter två tuffa dagar av uttagningar på Stockholms Hotell & Restaurangskola i Stockholm med många olika tävlingsmoment, står det klart.
9,2 i betyg på Booking. Strålande recensioner på Hotels.com och Google. Varför älskar gästerna det lilla trestjärniga hotellet i Danderyd? Svaret är en röd tråd som genomsyrar allt. Och en grön.
NYHETER. Så ska landets utbildningar skalas om efter arbetsmarknadens behov.
NYHETER. Årets kvalificeringstävlingar har inte liknat något annat. Åtta finalister står redo att ta upp kampen om titeln Årets Kockelev 2020.
NYHETER. Ny guide ska rädda hemester-sommaren med 555 inspirerande Sverigetips.
NYHETER. Krögaren Danyel Couet och restaurang Allegrine beger sig till södra Gotland och Grå Gåsen under sommarsäsongen. "Krogbranschen är extremt hårt drabbad, men nöden är uppfinningarnas moder", säger han.
NYHETER. ”Covid-19 överskuggar all verksamhet”, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.
NYHETER. Krögaren Pontus Frithiof öppnar kvarterskrog på Kungsholmen i Stockholm.
NYHETER. Naturturismföretagens nya styrelseordförande är tacksam för torsdagens resebesked men är kritisk till avsaknaden av stödinsatser för de små naturturismföretagen.
NYHETER. Restaurangakademien vill erbjuda gratis YH-utbildningar för permitterade till hösten.
NYHETER. Svenska Turistföreningen, som har gått en tuff vår tillmötes, välkomnar beskedet om att man släpper på restriktionerna för inrikes resande.