/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F06%2FClarion-Ha%CC%8Allbarhet.jpg)
Clarions Signs vd: Gästerna efterfrågar medvetna val
NYHETER. Hotellet tar nästa steg i sitt hållbarhetsarbete.
NYHETER. Hotellet tar nästa steg i sitt hållbarhetsarbete.
NYHETER. Målet är utveckla befintliga koncept och hitta nya affärsmöjligheter på orterna.
NYHETER. Allt fler restauranger satsar på egenodlat. En av dem är Nääs Fabriker, som laddar med både biodling och utökade grönsaksodlingar inför årets sommarsäsong.
NYHETER. En region i medvind. Steam Hotel, Kokpunkten och naturupplevelser är några av de viktigaste besöksanledningarna.
NYHETER. Trots att campingsäsongen 2019 inleddes med kyla och regn ser flera av landets anläggningar en beläggning som värmer.
NYHETER. I ett gemensamt försök att minska kockbristen startar måltidsleverantören Fazer Food Services en egen kockutbildning.
NYHETER. ”Det är som att vi har knäckt vinstkoden”, säger Fredrik Andersson, lagkapten för Svenska Kocklandslaget.
NYHETER. En tv-tjänst där innehållet automatiskt textas till gästernas språk gör att hotellen kan ta mer betalt.
NYHETER. Visita räknar fortsatt med att 2019 blir ett bra år för hotellbranschen – trots en avmattning i konjunkturen.
NYHETER. Det finns en stor potential i att använda OS och Paralympics 2026 som en ”injektion” för att förstärka hållbarhetsarbetet i Stockholm, säger Maria Wetterstrand under ett seminarium med OS-fokus.