/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F12%2FOlearys.jpg)
30-åringen O’Learys laddar om
NYHETER. Trettio år efter starten laddar O’Learys grundare Jonas Reinholdsson för nästa fas i kedjans expansion. ”Jag har en vision om att vi ska vara tusen restauranger”, säger han.
NYHETER. Trettio år efter starten laddar O’Learys grundare Jonas Reinholdsson för nästa fas i kedjans expansion. ”Jag har en vision om att vi ska vara tusen restauranger”, säger han.
NYHETER. Tre miljarder kronor lades på fem miljoner julbord i Sverige förra året. Nära 75 procent av notan stod företagen för, skriver Dagens Industri.
NYHETER. De svenska restaurangernas försäljningsvolym steg 0,3 procent under tredje kvartalet jämfört med motsvarande kvartal 2017. Omsättningen ökade försäljningen med 2,9 procent, enligt statistik från SCB.
NYHETER. I hård konkurrens blev det Julia Gård som fick ta emot Stora Turismpriset. Priset är ett kvitto på det arbete man har gjort med att hela tiden förnya upplevelsen av gården med hjälp av dess historia.
NYHETER. Mister French-gruppen köper Wisby Strand och ikoniska Kallis i Visby. Tobbe Larsson blir kvar som delägare.
NYHETER. Riksdagens socialutskott ställer sig bakom regeringens förslag. Sverige får rökförbud på flera allmänna platser, däribland uteserveringar.
NYHETER. Priset på 100 000 kronor delades ut på torsdagen i samband med SKLs konferens Besöksnäring på agendan.
NYHETER. Företag inom besöksnäringen på landsbygden som jobbar med mat kan få kraftigt subventionerad rådgivning för att kunna optimera sina verksamheter och utveckla nya matupplevelser.
NYHETER. Under onsdagen stod det klart att Tom Sjöstedt lagar Nobelbankettens meny – för andra året i rad.
NYHETER. Forenom satsar på hemmakänsla i 1800-talsmiljö i centrala Stockholm.