/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F12%2FUrsprung.jpg)
Ursprungsmärkning kan stoppas
NYHETER. Livsmedelsverket ser stora hinder för ursprungsmärkning av kött och fisk.
NYHETER. Livsmedelsverket ser stora hinder för ursprungsmärkning av kött och fisk.
NYHETER. Under måndagen korades de första vinnarna och i White Guides nya hotell- och barpris.
NYHETER. Tiotusen nya bäddar i Sälens största anläggningar.
NYHETER. Göteborgs Meatpacking District tar form.
NYHETER. Sanna Norén, managing sustainable operations på Nordic Choice Hotels, är en av 2019 års mest spännande hållbarhetsprofiler, enligt tidningen Aktuell Hållbarhets lista.
NYHETER. Ny del hos Pontus in the Air gör catering till privata flygplan.
NYHETER. Sverige tog storslam i Luxemburg och fick med sig inte mindre än tre guld i bagaget. Besöksliv har pratat med några av branschens proffs om guldets betydelse för kockyrket och för Sverige som matland.
NYHETER. Nu lanseras en app som ska göra det både roligare och enklare för besöksnäringen att arbeta med hållbarhet. Initiativet kommer från Visit Dalarna.
NYHETER. Under torsdagen avgjordes Culinary World Cup i Luxemburg – och det blev ett efterlängtat guld för svenska Kocklandslaget. ”En total urladdning”, säger lagledare Fredrik Andersson.
NYHETER. I veckan korades Årets Affärskrog, som än en gång var en Stockholmsrestaurang. Den fjärde på fyra år, den sjunde på tio.