/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F01%2Fsmogen_850.jpg)
Så ska turisternas matvanor kartläggas
NYHETER. Vad äter turister? Det ska forskare från Chalmers och Handelshögskolan i Göteborg ta reda på. Nu påbörjar de ny studie om turisternas klimatpåverkan
NYHETER. Vad äter turister? Det ska forskare från Chalmers och Handelshögskolan i Göteborg ta reda på. Nu påbörjar de ny studie om turisternas klimatpåverkan
För Dante Zia är matlagning mer än ett intresse – det är en passion som har följt honom sedan barnsben. Vi träffade Dante för att prata om hans matfilosofi, relationen till Galbani och varför ost är en självklarhet i det...
NYHETER. Under samma period som Nordic Choice öppnar storhotell utanför Malmö stängs ett i centrum
NYHETER. ”Vi letar efter folk med internationell profil, eftersom vi vill attrahera internationella gäster#, säger hotellchefen Lars Sandberg. Nästa vecka har Scandic stort rekryteringsevent.
NYHETER. Skolan stängde sitt restaurangprogram efter för få ansökningar. Nu öppnar man på nytt, med en inriktning framtagen i nära samarbete med branschen
NYHETER. Nytt ställe för årets gala.
NYHETER. Gratis tillgång till filmade sekvenser av yoga och träning i olika form. Det erbjuds nu alla gäster på Quality Hotel Frösö Park
NYHETER. Sedan Sverige började tillämpa id-kontroller från Danmark misstänker polisen att fler flyktingar tar taxi över Öresundsbron. Nu uppmanar Svenska Taxiförbundet sina förare att helt avstå från transporter över sun...
NYHETER. Varje rum, varje natt räknas. Men hur ska man lyckas sälja varje rum till maximalt pris? Hur ska hotellen bli bättre på merförsäljning? Och hur ska hotellföretagen återta kontrollen över distribution och bokning...
GASTRONORD. Ett nytt år har börjat med nya tävlingar och mässor. Nästa månad går Årets Kock-finalen av stapeln. Igår hölls Hotel Market Seminars. Och i april väntar Gastronord, som då slår upp portarna med delvis helt ny...
NYHETER. På torsdag öppnar Mother – en ny restaurang signerad Melker Andersson, Danyel Couet och Jonas Svensson. Balans är ledordet som genomsyrar hela verksamheten. Men här finns ingen plats för ord som hälsosam, kost e...