/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F01%2FSka%CC%88rmavbild-2020-01-27-kl.-15.17.50.png)
”Allt fler restauranger och konsumenter upptäcker vilt”
NYHETER. Årets Viltkock Johan Bjurström på Gammelgården i Sälen älskar att jobba med vilt och gläds åt att fler och fler gäster efterfrågar viltmat.
NYHETER. Årets Viltkock Johan Bjurström på Gammelgården i Sälen älskar att jobba med vilt och gläds åt att fler och fler gäster efterfrågar viltmat.
NYHETER. Blir ett premiumhotell med 223 rum i Ulriksdal.
NYHETER: S-gruppen i näringsutskottet presenterade under sitt besök i Sälen ett förslag om en turistskatt, eller en tillväxtpeng som man kallar den.
NYHETER. Inför längre hotelldygn och skapar utrymmen för avslappning.
NYHETER. Slopade ingångsavdraget slår mot besöksnäringen.
NYHETER. Hit vill kocken locka internationella foodies som kan sätta Stockholm på den gastronomiska världskartan.
NYHETER. Problemet med det svenska regelverket är att det lämnar för stort tolkningsutrymme, menar krögare Besöksliv har pratat med.
NYHETER. Umeå universitet ökar samarbetet mellan Restauranghögskolan och kostvetenskapen genom sammanslagning.
NYHETER. Grythyttestudenter representerar Sverige i internationell hotelltävling.
NYHETER. Här är utbildningen som går emot strömmen och lyckas fylla alla platser.