”Jag kommer inte att hålla tillbaka smakerna”
NYHETER. Jamaicansk streetfood på menyn i Hobos nya restaurang.
NYHETER. Jamaicansk streetfood på menyn i Hobos nya restaurang.
9,2 i betyg på Booking. Strålande recensioner på Hotels.com och Google. Varför älskar gästerna det lilla trestjärniga hotellet i Danderyd? Svaret är en röd tråd som genomsyrar allt. Och en grön.
NYHETER. Sportbarkedjan O’Learys vill påskynda sin internationella expansion med ett snabbspår för nya franchisetagare.
NYHETER. Satsning på lågsäsong lyfte antalet gästnätter i Kiruna.
NYHETER. Såväl enskilda som företag vinner på att alla som vill kan kräva att få sin kunskap validerad. Nu föreslår valideringsdelegationen att det ska bli så.
NYHETER: Nytt initiativ ska minska användandet av engångsförpackningar – restauranger i Göteborg välkomnar gäster som vill ha sin lunch i egen matlåda.
När Madelen Thors, som driver flera Subway-restauranger, först fick frågan om att anställa Jhonny Sjöstrand med stöd från Arbetsförmedlingen, var hon tveksam. Idag är hon väldigt glad att hon vågade. ”Vi har fått andra p...
NYHETER: Tv-kocken Frederik Zäll ska öppna en flytande smokehouse-restaurang. ”Visionen är att det ska kännas som att bli förflyttad till Texas”, säger han.
NYHETER. Smycken och tatueringar ska locka besökare under Vasaloppsveckan.
NYHETER. Restaurangguiden Matro.nu har korat Kulturen Restaurang & Konferens i Lund till Sveriges Bästa Samtalsvänliga Restaurang.
NYHETER: ”Vi har räddat sportlovet för några stycken, det känns riktigt bra”, säger Jesper Malmqvist, platschef Vallåsen.
PORTRÄTT. Färsk Michelinstjärna till restaurang Etoile och Jonas Lagerström, som tävlat sig fram i karriären och tackar sin utbildning för framgångarna.