/https%3A%2F%2Fwww.besoksliv.se%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F12%2FSpecialkost.jpg)
Grand Hotel Alingsås börjar ta betalt för specialkost
NYHETER. "Det blev ohållbart"
NYHETER. "Det blev ohållbart"
NYHETER. Branäsgruppen tar bort sina plastsugrör och ersätter med sugrör av vass – ett steg i skidanläggningens långsiktiga hållbarhetsarbete
NYHETER: Nu är det upp till Tillväxtverket att gå från ord till handling.
KRÖNIKA. De senaste 10 åren har antalet gästnätter i Destination Vemdalen nästan fördubblats. Tillväxten har inneburit fler arbetstillfällen och fler nya företag men utvecklingen innebär också nya utmaningar.
NYHETER: Han tar över Sjömagasinet i Göteborg 2020.
NYHETER. "Hobo har alltid varit en inkluderande arena där människor får lov att vara normbrytande och progressiva. Det ska vi tänja på lite till", säger Hobos nya direktör Lotta Brattin.
NYHETER: Gammelgården ska locka utlandsgäster med unik fjällupplevelse.
NYHETER: Caroline Tiveus är hjärnan bakom fastighetsjätten Pandox nya hållbarhetsstrategi.
NYHETER ”Det här ställena är lite mer på kartan. Åker man till Stockholm för att äta så har man lite mer än bara 50 Best-listan att gå efter”, säger Lars Peder Hedberg, Nordic chairman för World’s 50 Best.
NYHETER. I våras utlyste Jordbruksverket 11 miljoner kronor för att utveckla besöksnäringen på landsbygden. Rekordmånga ansökningar kom in – och nu är det klart vilka de första projekten som har beviljats stöd är.