Även Sodexo skippar plasten
NYHETER. Serviceföretaget Sodexo sällar sig till den växande skara företag inom restaurang- och besöksnäring som beslutar sig för att ta bort onödig engångsplast
NYHETER. Serviceföretaget Sodexo sällar sig till den växande skara företag inom restaurang- och besöksnäring som beslutar sig för att ta bort onödig engångsplast
Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...
Yrkesakademin fördubblar sina yrkeshögskoleutbildningar. Sammanlagt startas 15 nya utbildningar – flera inom besöksnäringen.
NYHETER. Fria förfriskningar, egen hotellbåt och ovanligt närvarande värdar. Lilla Hotellet i Nora vet hur man skapar en stor hotellupplevelse med små medel.
NYHETER. På måndag är det dags för den andra upplagan av Stellagalan. ”Vi har över 400 anmälda, vilket är dubbelt så många som förra året”, säger grundare Anette Rosvall.
NYHETER: Gröna Lund startar en egen restaurangskola. 30 personer ska gå utbildningen och sedan få möjlighet att jobba i nöjesparkens restauranger.
NYHETER. Utredningen ”Hållbart arbetsliv över tid” innehåller flera förslag som skulle slå mot jobb och tillväxt inom besöksnäringen”, menar bransch- och arbetsgivarorganisationen Visita.
NYHETER. ”Utvecklingen går allt mer mot att äta sig frisk”, säger pristagaren och Doktor Mats grundare Johan Lalin.
NYEHETER. Den här gången två gånger om.
Sebastian Gibrand lagade fram ett svenskt silver i kock-VM.
”Det här kommer bli det mest hållbara alpina evenemanget någonsin”. Det säger Skistars vd Mats Årjes.